HTML

"Rakj rendet az életben"!

2013.06.02. 20:11 36_76

Alig párnapja kaptam ezt a mondatot.. Amikor először meghallottam ezt a mondatot, meglepődtem, főleg mert olyan embertől érkezett ez a felszólítás akinek úgy éreztem, nem sok köze van az életemhez. 

Vagy mégis? 

Talán pont onnan jön egy mondat egy megjegyzés ahonnan nem is számítasz rá, ezért hirtelen fájóbb, de hosszabb távon kijózanítóbb! Nem igaz? 

Vajon mi kell ahhoz, hogy rágyere itt az idő, hogy újra talpra állj?! Hogy már ne azon agyalj, hogy miért, hanem, hogy hogyan tanulhatnál a dologból, hogyan fejlődhetnél?! 

Mostanában mintha lenne valami a levegőben...Hosszú kapcsolatok futnak zátonyra, menthetetlenül..S vajon miért? Tényleg kíváncsi lennék, mert azt gondolom és hiszem, egymás hibáiból muszáj tanulnunk! 
Szóval, van egy története valakinek amit megosztanál velem:)? 

Vajon milyen az ideális Nő? Tényleg meg lehet találni a csodás egyensúlyt? Sokszor eszembe jut, vajon tényleg léteznek azok a csodás, tökéletes kapcsolatok amikkel szembesülünk akár az újságokban akár itt az Interneten? 
Egyet  tudok biztosan.. Nem véletlen, hogy Nők millióit "őrjítette" meg, a Szürke 50 árnyalata.. és nem véletlen, hogy annak a történetnek is igazi szirupos véget lett. 

Mindenkinek kell egy Grey :)..Csak kérdés, miden Grey tud-e úgy változni mint a könyv lapjain. Legyünk őszinték, kevés az esélye;). De a remény hal meg utoljára, ám! 

Ezért én se adom fel..Megkeresem a magam Grey-t (nahh jó a szado-mazo rész nélkül:)) és újra boldog leszek. 
De másképp mint eddig! A magam boldogsága lesz az elsődleges helyen.. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://harminchat.blog.hu/api/trackback/id/tr515340796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása